Matkustusilmoitus

28.08.2018

Matkustusilmoitus on palvelu, jossa ulkomaille matkustavat tai muuttavat suomalaiset voivat antaa matka- ja yhteystietonsa ulkoministeriölle.

Hätätapauksessa tai kriisitilanteessa ulkoministeriö voi ottaa yhteyttä matkustusilmoituksen tehneisiin.

Droneinfo

17.5.2018

Lennokkien lennättämisen ABC

Jokaisen Drone-lennättäjän opas.
Ohjeita turvalliseen lennättämiseen.
Tutustu!

7.5.2018

Tervetuloa Helsingin hauskimpaan kaupunginosaan!


Welcome to the merriest part of Helsinki!

Linnanmäki on Suomen vanhin ja suosituin huvipuisto, joka sijaitsee Helsingin Alppilassa. Linnanmäellä on yli 40 huvipuistolaitetta, runsaasti erilaisia pelejä sekä ravintoloita ja kahviloita. Huvipuiston suosituin laite on puinen vuoristorata, joka on ilahduttanut huvittelijoita jo vuodesta 1951 alkaen.

Linnanmäki is Finland’s oldest and most popular amusement park, located in the Alppila quarter of Helsinki. The amusement park, which is owned by the Children’s Day Foundation, was opened for the public in 1950. Linnanmäki has over 40 rides, many different games, as well as restaurants and cafés. The most popular ride in the amusement park is the wooden rollercoaster, which has been delighting visitors since 1951.

7.5.2018

Korkeasaari Zoo

Eläintarhaan maitse tai vesitse!
Korkeasaari sijaitsee Helsingin keskustan itäpuolella, noin 20 minuutin matkan päässä. Eläintarhaan pääsee ympäri vuoden Mustikkamaan sillan kautta ja kesäisin vesitse Kauppatorilta tai Hakaniemestä. Suoraan keskustasta vesibussilla ja talvellakin suoraan eläintarhan portille linja-autolla.

7.5.2018

Varo huijareita
verkossa -kampanja

Kampanjoimme lukuisten kumppanien kanssa tänä vuonna näkyvästi huijauksista ja tuomme esille ajankohtaista tietoa huijaustyypeistä sekä tiedotamme uusimmista verkossa leviävistä huijauksista. Huijaus voi sattua ja kohdistua keneen tahansa, joten haluamme kannustaa kaikkia tarkkaavaisuuteen verkossa asioitaessa.